Home Cabine dus cu cada
Cabine dus cu cada
Cabine dus cu cada PDF Imprimare Email
Cabine dus cu cada
Scris de mihaela86   
Miercuri, 15 Iunie 2011 11:29

Tot mai multe persoane devin din ce in ce mai interesate de cabine de dus cu cada pentru ca sunt imbinarea perfecta dintre o cabina de dus obisnuita si cada de baie. In aceste cabine de dus cu cada, oamenii se pot bucura si de un dus revigorant, dar si de o baie relaxanta. Aproape toate aceste cabine de dus cu cada sunt dotate cu functii de hidromasaj .

O parte din functiile de hidromasaj sunt instalate in cada de la aceste cabine de dus cu cada. Duzele instalate pe peretii cazii din interiorul unor cabine de dus cu cada pot realiza un masaj vertical. Pe peretii cazii acestor cabine de dus cu cada se pot instala chiar si 8 duze pentru hidromasaj. Hidromasajul pe care duzele din aceste cabine de dus cu cada il pot face este foarte relaxant si sanatos.

Utilizand cabine de dus cu cada se reduce volumul de apa care intra in baie dupa terminarea dusului. Toata cantitatea de apa se restrange in aceste cabine de dus cu cada. Este aproape imposibil sa va udati pardoseala din baie cu aceste cabine de dus cu cada. Asemenea cabine de dus cu cada va usureaza cu mult munca pe care trebuie sa o depuneti la curatenia baii.

In plus, utilizand aceste cabine de dus cu cada se reduce umiditatea si scade riscul apariei igrasiei pe pereti, a degradarii vopselei sau tapetului. De asemenea, cu aceste cabine de dus cu cada sunteti siguri ca nu se formeaza bacterii. Acestea sunt numai cateva avantaje pe care multe cabine de dus cu cada le au. Pe langa acestea, putem adauga ca folosirea unor cabine de dus cu cada este recomandata persoanelor in varsta.

Aceste cabine de dus cu cada sunt foarte sigure. Persoanele in varsta care utilizeaza cabine de dus cu cada au certitudinea ca nu aluneca si ca nu se pot accidenta. Dezavantajul la aceste cabine de dus cu cada este pretul. Preturile unor cabine de dus cu cada sunt foarte ridicate pentru ca, de obicei, acestea mai au si alte dotari costisitoare. Din multitudinea de oferte de cabine de dus cu cada puteti sa o selectati pe cea care va satisface cel mai mult nevoile

Ultima actualizare în Vineri, 13 Mai 2011 08:07
 


Sondaje

Ce forma preferati sa aiba cabina de dus?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com