Home Preturi cabine dus
Preturi cabine dus
Preturi cabine dus PDF Imprimare Email
Preturi cabine dus
Scris de mihaela86   
Miercuri, 15 Iunie 2011 11:46

Multe preturi de cabine de dus iau in considerare caracteristicile acestora. Sunt preturi de cabine de dus destul de mari daca acestea au dotari cu hidromasaj sau sauna. Aceste preturi de cabine de dus sunt ridicate in functie de numarul de duze destinate hidromasajului. Cu cat sunt mai multe duze de hidromasaj, cu atat sunt mai mare aceste preturi de cabine de dus.

Daca doriti sa va cumparati o cabina de dus, trebuie sa va ganditi si la ce preturi de cabine de dus sunt pe piata. Aceste preturi de cabine de dus cu hidromasaj incep de la 1500 lei. Aceste preturi de cabine de dus contin de obicei numai trei duze de masaj. Sunt si preturi de cabine de dus mai ridicate, insa acestea contin sauna, aromaterapiee, cromoterapiee. Daca doriti sa achizitionati cabine de dus dotate cu radio si cu difuzoare audio, trebuie sa stiti ca sunt mai scumpe.

Pe piata sunt foarte multe cabine de dus dotate cu sauna. Aceste preturi de cabine de dus cu sauna pot incepe de la 3000 lei si pot ajunge si la 30.000 lei. In aceste preturi de cabine de dus multifunctionale sunt incluse mai multe dotari, pe langa sauna. Cele mai multe dintre ele au preturi mari pentru ca sunt echipate cu mai mult de sase duze de hidromasaj, sunt dotate cu duze pentru mai multe tipuri de masaj (masaj cervical, vertical etc).

Exista diferente de preturi de cabine de dus si in functie de modelul acestora. Pe piata sunt cabine de dus pentagonale, dreptunghiulare, patrate, ovale, rotunde sau semirotunde., iar daca vorbim de preturi de cabine de dus, trebuie sa va informam ca ele sunt diferite. De exemplu, sunt preturi de cabine de dus pentagonale care sunt mult mai scumpe decat cabinele de dus semirotunde.

De asemenea in determinarea de preturi de cabine de dus un rol important il au si materialele din care acestea sunt fabricate. Cabinele de dus fabricate din materiale de calitate superioara, sunt automat mai scumpe decat cele fabricate din materiale de calitate slaba. In plus, sunt preturi de cabine de dus care difera si in functie de dimensiunea acestora. Acele cabine de dus de mari dimensiuni au preturi de cabine de dus mai ridicate

Ultima actualizare în Vineri, 13 Mai 2011 08:10
 


Sondaje

Ce forma preferati sa aiba cabina de dus?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com