Home Usi cabine dus
Usi cabine dus
Usi cabine dus PDF Imprimare Email
Usi cabine dus
Scris de mihaela86   
Miercuri, 15 Iunie 2011 11:47

Rolul unor usi de cabine de dus este unul foarte important. In primul rand aceste usi de cabine de dus au rolul de a mentine apa in interior. In al doilea rand, aceste usi de cabine de dus au rolul de a economisi spatiul in baie. De obicei, oamenii cumpara cabine de dus pentru a avea mai mult spatiu in baie. Modul de deschidere al unor usi de cabine de dus va poate ajuta ca obtineti si mai mult loc.

In trecut inloc de usi de cabine de dus erau folosite perdele. Acestea nu pastrau apa in interior atat de mult cat ar fi trebuit. Chiar daca erau confectionate din materiale impermeabile, perdelele nu erau la fel de bune ca niste usi de cabine de dus. Apa se scurgea pe podea si aceasta ramanea umeda. In plus, spre deosebire de usi de cabine de dus, perdelele lasau aburul sa patrunda in baie, ducand la formarea igrasiei.

Aceste usi de cabine de dus sunt disponibile in mai multe stiluri diferite. De exemplu exista usi de cabine de dus inramate si exista usi de cabine de dus fara rama. De asemenea, exista usi de cabine de dus culisante sau glisante. Aceste usi de cabine de dus contin si aluminiu, dar de ce cele mai multe ori sunt fabricate din materiale plastice, sticla clara sau sticla plexi. Exista usi de cabine de dus care contin si materiale acrilice.

La aceste usi de cabine de dus sticla mata ofera intimitatea utilizatorului dusului, insa intuneca baia. Sticla clara, transparenta nu ofera intimitate, dar aduce baii un aer elegant si curat. Un avantaj in folosirea sticlei pe usi de cabine de dus este si decorul. Puteti decora in orice stil doriti aceste usi de cabine de dus. De asemenea, puteti avea usi de cabine de dus colorate. Cu siguranta acest lucru va aduce personalitate baii.

Aceste usi de cabine de dus pot veni in multe finisaje diferite, cu multe modele, astfel incat sa se potriveasca cu fiecare tip de baie. Un alt avantaj la aceste usi de cabine de dus este faptul ca majoritatea sunt usor de intretinut si de curatat. Pentru ca nu sunt fabricate din materiale foarte sensibile, aceste usi de cabine de dus pot fi curatate cu usurinta si rapiditate. Preturile la cabinele de dus pot depinde de aceste usi de cabine de dus

Ultima actualizare în Vineri, 13 Mai 2011 08:11
 


Sondaje

Ce forma preferati sa aiba cabina de dus?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com